Mindfulness Jaargroep

Samen oefenen, verdiepen en uitwisselen
Mindfulness integreren in je dagelijks leven

Na afloop van de mindfulnesstraining is het vaak lastig om te blijven oefenen. Om regelmatig te mediteren en zo meer bewuste en vriendelijke aandacht in je leven te integreren. Het regelmatig samen oefenen en uitwisselen in een groep werkt ondersteunend en is fijn om te doen. We hebben vaak veel tijd nodig om bepaalde thema’s in ons leven te laten transformeren of achter ons te laten. Dit gaat niet alleen over weten, maar ook over voelen, herinneren, resoneren.

Jaartraining
De Mindfulness Jaargroep ondersteunt je bij het integreren van mindfulness in je dagelijks leven. We nemen de tijd om de thema’s rond mindfulness te verkennen en te verdiepen. Zodat je ze niet alleen begrijpt, maar ze ook gaan leven. Gedurende de training word jijzelf je beste leraar. Je wordt uitgenodigd om aandacht en mindfulness verder te ontwikkelen in je leven, in jouw tempo en op jouw manier.

• De groep blijft een jaar bij elkaar, met 8 maandelijkse sessies. De verschillende thema’s krijgen zo meer tijd om verwerkt te worden.
  • We verdiepen de bekende thema’s en werken met nieuwe thema’s.
  • Er is ruimte om met eigen thema’s je eigen ontwikkeling te volgen.
  • Je leert begrijpen en integreren in levenshouding en handelen.
  • Elke sessie krijg je oefensuggesties voor de komende periode.
  • Tussen de sessie door is er mogelijkheid tot onderling contact om elkaar bij de beoefening te inspireren en ondersteunen.

Maandag van 19.30-21.30 uur op de volgende 8 data:
09/09, 28/10, 09/12, 03/02, 02/03, 06/04, 11/05 en 08/06.

De Mindfulnessschool, Marsmanplein 116c in Haarlem.

Voor wie
Deze jaargroep is voor iedereen die een Mindfulnesstraining MBSR of een Introductietraining Mindfulness heeft gevolgd.

Je kunt je vast AANMELDEN voor het programma. Er zijn 7 plaatsen beschikbaar.

De kosten zijn 450 euro voor de gehele jaartraining. Dit bedrag is inclusief BTW. Vergoeding is soms mogelijk via de zorgverzekeraar. Gespreide betaling in overleg.

Maryvonne Verkerke is gecertificeerd mindfulnesstrainer voor volwassenen (MBSR), kinderen en jongeren (Methode Eline Snel), Mindful Parenting Trainer (Methode Eline Snel) en compassietrainer (MBCL).