Opfris & Meditatieavond

Even stoppen en tijd voor jezelf nemen

Heb je behoefte om mindful de week te beginnen? Om je meditatiepraktijk op te frissen of simpelweg weer even te mediteren in een groep? Welkom om mee te doen!

Samen oefenen en uitwisselen
De meditatieavonden zijn er om met regelmaat in een groep te blijven oefenen. Hierbij komt ook de toepassing van mindfulness in het dagelijks leven aan de orde. Een onderhoudende en verdiepende avond. Hoe gaat het met de beoefening in je dagelijks leven? Wat heb je nu nodig? En met welke intentie ga je verder met meditatie?

Programma
Tijdens de avond worden diverse meditaties aangeboden, waaronder een zitmeditatie. Meestal vormt ook een lichaamsgerichte meditatie (lichaamsverkenning, yoga of loopmeditatie) onderdeel van de avond. Er is altijd even tijd om – naar behoefte – ervaringen met mindfulness in je dagelijks leven uit te wisselen, de inzichten én de obstakels. En natuurlijk is er volop ruimte voor rust.

Je kunt je aanmelden via het contactformulier.

Datum
De trainingsdata en tijden vind je in de agenda en de tijd is altijd van 19.30-21.15 uur. De trainingslocatie is De Mindfulnessschool in de Vlietsorgstraat 15 in Haarlem.

Voor wie
Het is een open avond. Iedereen die een mindfulnesstraining heeft gevolgd is welkom.

Voor deelnemers van trainingen van De Mindfulnessschool is een eerste opfrisavond kosteloos. Voor overige deelnemers kost de avond € 20,00.

Maryvonne Verkerke is gecertificeerd mindfulnesstrainer voor volwassenen (MBSR), kinderen en jongeren (Methode Eline Snel), (Online) Meditatieleraar, Mindful Parenting Trainer (Methode Eline Snel), compassietrainer (MBCL) en ACT therapeut.