Opfrissen & Mediteren

Even stoppen en samen mediteren

Heb je behoefte om mindful je week te ervaren? Om je meditatiepraktijk op te frissen of simpelweg weer even te mediteren in een groep? Welkom om mee te doen!

Oefenen en uitwisselen
De meditatieavonden zijn er om met regelmaat in een groep te blijven oefenen. Hierbij komt ook de toepassing van mindfulness in het dagelijks leven aan de orde. Een onderhoudende en verdiepende avond. Hoe gaat het met de beoefening in je dagelijks leven? Wat heb je nu nodig? En met welke intentie ga je verder met meditatie?

Programma
Tijdens de avond worden diverse meditaties aangeboden, waaronder een zitmeditatie. Meestal vormt ook een lichaamsgerichte meditatie (lichaamsverkenning, yoga of loopmeditatie) onderdeel van de avond. Er is altijd even tijd om – naar behoefte – ervaringen met mindfulness in je dagelijks leven uit te wisselen, de inzichten én de obstakels. En natuurlijk is er volop ruimte voor rust.

Je kunt je aanmelden via het contactformulier.

Datum
De trainingsdata vind je in de agenda en de tijd is 19.30-20.30 uur. De avond is om de week, in de even weken. De trainingslocatie is De Mindfulnessschool in Haarlem.

Voor wie
Het is een open avond. Iedereen die een mindfulnesstraining heeft gevolgd is welkom.

Voor deelnemers van trainingen van De Mindfulnessschool is een eerste opfrisavond kosteloos. Voor deelnemers met een rittenkaart kost deze avond 1 rit van de rittenkaart. En voor de overige deelnemers kost de avond € 15,00. Een losse les of rittenkaart kun je aanschaffen via de webshop.

Maryvonne Verkerke is gecertificeerd mindfulnesstrainer voor volwassenen (MBSR), kinderen en jongeren (Methode Eline Snel), (Online) Meditatieleraar, Mindful Parenting Trainer (Methode Eline Snel), compassietrainer (MBCL) en ACT therapeut.