Masterclass Mindfulness

Mindfulness verdiepen en integreren 

Tijdens de mindfulness masterclasses leer je hoe mindfulness een vast onderdeel kan worden van je levensstijl, hoe je verdieping kunt vinden, maar ook hoe je aan de slag kunt gaan met lastige thema’s of hindernissen die je tegen kunt komen in je eigen beoefening.

AANMELDEN »

Thema Masterclass
De masterclasses hebben elk een eigen thema, zoals onrust, de adem, piekergedachten, pijn en verdriet, vriendelijkheid, grenzen bewaken, mindful in contact, lichaamsbewustzijn of overprikkeldheid. In de agenda vind je achter de datum ook het thema van de middag. Samen werken we inhoudelijk het thema uit, we oefenen ermee, we doen meditaties en we delen ervaringen. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke reflectie en intentie.

Mindfulness in je dag
Tijdens de 8 weekse mindfulnesstraining heb je geoefend om met een niet oordelende houding te blijven bij hoe het is; vooral in stilte en met jezelf. Waarschijnlijk heb je gemerkt dat in de hectiek van het dagelijks leven en in contact met anderen het nog wel eens lastig kan zijn om de aandacht er helemaal bij te houden. In iedere masterclass gaan we verder onderzoeken hoe je mindfulness kunt integreren in het dagelijks leven, op je werk, in je gezin en in het contact met anderen, maar ook krijg je meer inzicht in je automatische gedrags- en reactiepatronen.

Datum
Zondag van 13.00-15.30 in De Mindfulnessschool. De data vind je in de agenda.

Kosten
Een thema masterclass kost € 40,00 of 3 strippen van een rittenkaart.

Voor wie
Je hebt een mindfulnesstraining gevolgd en je hebt interesse in verdere verkenning, oefening en verdieping van de mogelijkheden die mindfulness kan bieden voor de kwaliteit van je leven of het vinden van effectieve ondersteuning in je dag.

Begeleiding
Maryvonne Verkerke is gecertificeerd mindfulnesstrainer voor volwassenen (MBSR), kinderen en jongeren (Methode Eline Snel), (Online) Meditatieleraar, Mindful Parenting Trainer (Methode Eline Snel), compassietrainer (MBCL) en ACT therapeut.