De Breinkamer

Online platform voor mindfulness, compassie en meditatie voor kinderen en jongeren. Training, coaching en psycho-educatie. De Breinkamer is langzaam en mindful in ontwikkeling, samen met andere deskundigen. Jouw mind doet er toe!

Het idee voor De Breinkamer is geboren in de coronacrisis. De druk die kinderen en jongeren nu ervaren is flink. Alles is ineens anders: de school of collegezaal is dicht, de sportschool is dicht, muziekles is nu online, je vrienden zie je nog amper. Nog een hele lijst kun jij hier vast aan toevoegen. Ook zijn veel ouders nu gestresster dan ze al waren. Maar hoe ga je om met deze verandering? Hoe zorg je ook goed voor jezelf, voor je mind? En wat doe je nu met je verdriet, boosheid, angst of gedachten?

Mindfulness, compassie en meditatie kunnen je hierin goed ondersteunen. Het trainen van je brein, van je hersenspierballen verbetert je concentratie, zorgt ervoor dat je lekker slaapt, leert je anders omgaan met gedachten en gevoelens en helpt je om een vriendelijke houding te ontwikkelen ten opzichte van jezelf.

www.debreinkamer.nl